SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #1 Başlıkta yazdığı gibi programı açamıyorum. Simgesine tıklıyorum ve denetim masasında açıldığı gözüküyor ama sonra kapanıyor. Silmeyi denedim ama bu ekranda takılı kalıyor:
Başlıkta yazdığı gibi programı açamıyorum. Simgesine tıklıyorum ve denetim masasında açıldığı gözüküyor ama sonra kapanıyor. Silmeyi denedim ama bu ekranda takılı kalıyor:
Y YasinAlnms Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #2 Silmeden üzerine kurmayı deneyin hocam. Kurarken onar diye seçenek çıkıyor. Artı 0 Eksi
KS KS SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 YasinAlnms dedi: Silmeden üzerine kurmayı deneyin hocam. Kurarken onar diye seçenek çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ama işe yaramadı. Artı 0 Eksi
YasinAlnms dedi: Silmeden üzerine kurmayı deneyin hocam. Kurarken onar diye seçenek çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ama işe yaramadı.
ys3223 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2024 #4 Gerçekten çok problemli bir uygulama AMD ekran kartları daha ucuz bile olsa neden insanların NVIDIA aldığı ortada. Artı 0 Eksi
Gerçekten çok problemli bir uygulama AMD ekran kartları daha ucuz bile olsa neden insanların NVIDIA aldığı ortada.