AMD Radeon Software açılmıyor

burakk7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün RX 580 ekran kartıma MSI Afterburner ile undervolt yapmıştım. Az önce Fortnite girdim 10 dakika kadar oynadıktan sonra oyun crash yedi, sonrasında voltaj değerini değiştireyim diye MSI Afterburner'a girdiğimde voltaj ayarı sıfırlanmıştı. Sonra FPS göstergesinin kapndığını fark ettim, tekrar açmak için drivera girmeye çalıştım ama açılmadı, sağ tık yaparak girmeyi denediğimde ise yuvarlak mavi imleç döndü sonra kapandı. Sonrasında driverı silip tekrar kurdum ama değişen bir şey olmadı, ne yapmalıyım?
Gerekli mi bilmiyorum ama voltajı -113mv olarak ayarlamıştım, driver sürümü ise 24.9.1

MSI Afterburner uygulamasında voltaj ayarını -113mV olarak yapmışsınız, ekran kartınız için fazla olabilir. MSI Afterburnerda voltajı sıfırlamayı deneyin uygulamayı aç kapa yapın sonra Reset butonuna tıklayarak tüm ayarları varsayılan haline getirebilirsiniz

Hocam baktığım rehberdeki eleman 120v kısıyordu o yüzden öyle yapmıştım, dediğinizi denedim hatta Afterburner'i sildim ama durum hala aynı.

DDU kullanarak ekran kartı sürücülerini tamamen kaldırıp, ardından yeniden kurmayı deneyin

3d mark ile yapmayı denedim ama tam sürüme yükseltmemi isteyince uğraşmadım
windows sistem geri yükleme noktasını kullanarak, sorunun meydana gelmeden önceki bir tarihe geri dönmeyi deneyebilirsin.

windows sistem geri yükleme noktasını kullanarak, sorunun meydana gelmeden önceki bir tarihe geri dönmeyi deneyebilirsin.
hallettim hocam, appdata>Local>EpicGamesLauncher>Saved>Logs klasörünün ismini değiştirdikten sonra sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…