AMD Radeon Software Crimson Edition

İlginç.....

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD resmi sitesinde ürün uyumluluğu sekmesinde sadece APU işlemciler bulunuyor. FX serisi işlemcilere henüz destek gelmedi mi acaba, yoksa gelmeyecek mi?

Nvidia olmasaydı bu yeni arabirimi de pek geç olurdu bence Nvidia çok daha önce yaptı bunları. Amd'de jeton düştü ama geç düştü gibi

Powercolor R9 270x sahibiyim. Daha önce "Radeon R9 2xx series" kısmındaki driveri indiriyordum. Altına Radeon R9 270x satırı gelmiş buradan indirmem performans açısından doğru mu olacak?

AMD HD7670M için uyumlu değil mi acaba? Kuramıyorum da.

Ekran Kartım Msi R9 380 4Gb Modeli bu paketi yükleyince işlemci %10 çalışırken %35 çalışmaya , işlemci ısım 30 derece iken sürekli 40 ve 45 Derecede stabil kalmaya başladı bir sorun var silip kendi güncel driverı yükledim sorun düzeldi. Neden böyle oldu bir fikri olan varmı ?

Not: Bilgayar yeni içi temiz toz yok, Termal macun sürülü, Sistem Benchmark testleri yapıldı...

Ben indiremiyorum setup'ı açıyorum öyle bi seçenek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@_Onur_
Hangi seçenek yok?

@derlemeler
Neyi silip kendi sürücülerini yüklediniz anlayamadım. Şu anda AMD'nin tek sürücüsü var o da Crimson.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…