Çözüldü AMD Radeon Software driver version dont match hatasi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SarayBosna

Hectopat
Windows 11'i Insider'la birlikte Windows 10 sistemin ustune kurdum fakat kurulum tam anlamiyla bittikten sonra AMD Radeon Software'i actigimda bu hatayi veriyor.

1625310506425.png

Sizce ne gibi bir yol izlemeliyim tekrar mi kurmaliyim yazilimi DDU ile kaldirmak istemiyorum en son yaptığımda butun AMD klasorunu silmisti icinde chipset driverlari olmasina ragmen sistemi geri donulemez bir yere sokmustu.

Windows 11'i Insider'la birlikte Windows 10 sistemin ustune kurdum fakat kurulum tam anlamiyla bittikten sonra AMD Radeon Software'i actigimda bu hatayi veriyor.

Eki Görüntüle 1094741

Sizce ne gibi bir yol izlemeliyim tekrar mi kurmaliyim yazilimi DDU ile kaldirmak istemiyorum en son yaptığımda butun AMD klasorunu silmisti icinde chipset driverlari olmasina ragmen sistemi geri donulemez bir yere sokmustu.
Windows Update bazen eski ekran sürücüsünü yüklüyor. Aygıt yöneticisinden kontrol edin.
21.6.2 için sürücü:
Adsız.png

Windows Update bazen eski ekran sürücüsünü yüklüyor. Aygıt yöneticisinden kontrol edin.
21.6.2 için sürücü:
Adsız.png
Eğer eskiyse sürücüye geri dönü seçin sorun çözülür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı