efekpln Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:02 #1 Merhaba, RDR2 oynarken Ultra ayarlarda FSR ve diğer FPS teknolojileri kapalı. AMD kendi uygulamasında FPS 250, MSI Afterburner'da 100 gösteriyor. Hangisi doğru sizce?
Merhaba, RDR2 oynarken Ultra ayarlarda FSR ve diğer FPS teknolojileri kapalı. AMD kendi uygulamasında FPS 250, MSI Afterburner'da 100 gösteriyor. Hangisi doğru sizce?
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.237 Çözümler 14 Dün 11:05 #2 Doğru göstermiyor, AMD kullandığım dönem +500 fps aldığım oyunda ona göre 73 fps alıyorum. Afterburner ve oyun içerisindeki FPS göstergesi aynı oluyor genelde bu değerler doğru. Artı 0 Eksi
Doğru göstermiyor, AMD kullandığım dönem +500 fps aldığım oyunda ona göre 73 fps alıyorum. Afterburner ve oyun içerisindeki FPS göstergesi aynı oluyor genelde bu değerler doğru.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.300 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi Dün 11:21 #3 Bu programın gösterdiği değerlere güvenmemek gerek. Bende mesela işlemci frekansını böyle gösteriyordu bir ara. Uygulama hâlâ düzgün değil, en ufak ayarda veya güncellemede afallıyor. Artı 0 Eksi
Bu programın gösterdiği değerlere güvenmemek gerek. Bende mesela işlemci frekansını böyle gösteriyordu bir ara. Uygulama hâlâ düzgün değil, en ufak ayarda veya güncellemede afallıyor.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.014 Çözümler 81 Yer Başkent Dün 11:54 #4 İlginç gerçekten, ben hiçbir zaman tutarsızlık yaşamadım. Afterburner'de neyse Adrenalin'de de aynısını gösteriyor. Artı 0 Eksi
İlginç gerçekten, ben hiçbir zaman tutarsızlık yaşamadım. Afterburner'de neyse Adrenalin'de de aynısını gösteriyor.