AMD Radeon software FPS gösterme sorunu

mertbektas12

Kilopat
MSI RX 590 Armor serisi ekran kartını kullanmaktayım. AMD'nin en güncel sürüsünü yükledim fakat oyunlarda ki FPS göstergesi hep sınırda! 59-58 FPS gösteriyor fakat oyun içi MSI Afterburner ile baktığımda FPS'im 60 değil 100-120'lerde geziyor. Başka oyunlarda da denedim sorun aynı. Acaba doğru gösteren hangisi?

Dosya Ekleri

• qwe.PNG
    12,8 KB · Görüntüleme: 1.171
Son düzenleyen: Moderatör:
Vsync açık olduğundan Amd ekrana verilen FPS'i Msi Afterburner normalde olan FPS'i gösteriyor olabilir.

Gördüğünüz sonuçlar anlık değerler değil ortalama değerlerdir. Minimum ve Maksimum FPS değerleriniz baz alınarak ortaya sunulmuş genel FPS değeri. Afterburner anlık FPS değerini gösterir.

Vsync açık olduğundan Amd ekrana verilen FPS'i Msi Afterburner normalde olan FPS'i gösteriyor olabilir.
Vysnc kapalı durumda. Biraz önce oyuna girip denediğimde oyun yağ gibi akıyordu.Baktım perforamns derecesi mükemmel 120fps yazıyor.Akşam tekrar girdim oyun yine akmıyordu baktım ve tekrar 57 yazıyor... çözemedim bu sorunu
Gördüğünüz sonuçlar anlık değerler değil ortalama değerlerdir. Minimum ve Maksimum FPS değerleriniz baz alınarak ortaya sunulmuş genel FPS değeri. Afterburner anlık FPS değerini gösterir.
Vysnc ayarım kapalı ve radeonda yazan 58 fps olduğu zaman cidden oyunlar akmıyor fps yüksek ama oyun akıcı değil.Biraz önce girdiğimde oyun akıyordu hemen kapatıp amd radeon'a baktığımda fps 120 mükemmel yazıyordu.Ama bu sürekli değişiyor anlamadım..
Yardım edecek varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…