AMD Radeon Software ile ekran kaydı yapmak mümkün mü?

Merhaba, yakın zamanda RX 6600XT almayı düşünüyorum ancak 3060 mı alsam 6600XT mi alsam bilemiyorum.
RX 6600XT ile RTX 3060 arasında takılmamın sebeplerinden biri de AMD Radeon Software ile GeForce Experience arasındaki farklardı.
Asıl soruma gelecek olursak, NVIDIA tarafında Shadow Play ile istediğim şekilde ekran kaydedebildiğimi biliyorum, AMD yazılımıyla bunu yapmak mümkün mü? Sadece oyun kaydı değil, masaüstü kaydı yapmam gereken durumlar da oluşuyor zamanla.
Bunun haricinde AMD yazılımının NVIDIA yazılımına göre kötü bir yanı var mıdır? Paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yapıyor ben yoğunlukla kullanıyorum hatta 1080p 60 FPS
AMD Radeon Software bana gayet kullanışlı geliyor. NVIDIA da biraz yolumu karıştırmıştım kullanırken
Donanımda Nvidia yazılımda AMD taraftarıyım.

Bence RTX 3060 alın AMD radeo softwarede kayıt alırken bazen drop giriyor.

@Muhammed Nabi Oğuz

Hocam sizce nasıl. FPS düşürüyor mu örneğin?

İmza bölümümde gördüğün sistemi kullanıyorum. Gördüğün gibi pek de güçlü değil ama şaşırtıcı bir sonuç veriyor. Super Virtual Resolutionda ek olarak kullanıyorum 1366x768 ekranda 1920x1080'e alıyorum kısacası sistemi bayağı zorluyorum. Oyunda hiç denemedim fakat sistemde rahatlıkla geziniyorum, dosya açılma süreleri vs. gayet normal seyrinde devam ediyor. Sadece ilk kayıt başladığında kasma oluşuyor sonrasında düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…