HerGele58 Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar programı 1 Eylül 2022 #1 AMD Radeon Software. Windows Update ile yüklenen AMD driver display kullanıyorum lakin AMD Radeon Software kurmam gerekli mi? APU sistem AMD Ryzen 3 3200G Vega 8 kullanıyorum.
AMD Radeon Software. Windows Update ile yüklenen AMD driver display kullanıyorum lakin AMD Radeon Software kurmam gerekli mi? APU sistem AMD Ryzen 3 3200G Vega 8 kullanıyorum.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.110 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 HerGele58 dedi: AMD Radeon Software. Windows Update ile yüklenen AMD driver display kullanıyorum lakin AMD Radeon Software kurmam gerekli mi? APU sistem AMD Ryzen 3 3200G Vega 8 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows kendi sürücülerini otomatik yüklüyor sadece ayar yapılırken software lazım yapmam diyorsanız yüklemeye gerek yok.
HerGele58 dedi: AMD Radeon Software. Windows Update ile yüklenen AMD driver display kullanıyorum lakin AMD Radeon Software kurmam gerekli mi? APU sistem AMD Ryzen 3 3200G Vega 8 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows kendi sürücülerini otomatik yüklüyor sadece ayar yapılırken software lazım yapmam diyorsanız yüklemeye gerek yok.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.611 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 1 Eylül 2022 #3 Bence kurun hocam. Hem ayarları, hem de güncellemeleri takip edersiniz.