Çözüldü AMD Radeon Software kurulurken hata kodu 182 veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ŞahinBlues

Hectopat
Yer
Boğaziçi Köprüsü
Daha fazla  
Ekran kartı
GT1030
Anakart
Asus A320-M
İşlemci
3400G
Arkadaşlar merhaba, benim sistemimde AMD 3400G APU işlemci var ve GT1030 ekran kartı taktım ancak işlemcinin modeline göre driver AMD'nin sitesinde yok, önceden indirdiğim adrenalin Edition'lar çalışıyordu ancak NVIDIA'e geçtikten sonra çalışmamaya başladı. Forza'ya vesaire giremiyorum sanırım bu yüzden. Hata aşağıdaki resimde, ayrıca aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısında AMD Radeon Vega 11 diye yazıyordu ancak şu an sadece GT1030 var. Şu an adrenalin Edition'da farklı grafik sürücüsünden dolayı açılmıyor. Yardımcı olursanız çok sevirim şimdiden sağ olun.

amd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konu çözüldü, sorun arkadaşında dediği gibiymiş biraz bilinmemezlikle konuşmuşum :D NVIDIA'e geçtiğim için adrenaline gerek kalmadı NVIDIA sürücüsünü ayarladıktan sonra da Forza'ya girdi. Konu kapanabilir.
Öncelikle DDU ile yüklü olan AMD sürücünü kaldır. Sonrasında bu linkteki sürücüyü güvenli moda girip kur.

Sürücü ve DDU rehberi;

Konu çözüldü, sorun arkadaşında dediği gibiymiş biraz bilinmemezlikle konuşmuşum :D NVIDIA'e geçtiğim için adrenaline gerek kalmadı NVIDIA sürücüsünü ayarladıktan sonra da Forza'ya girdi. Konu kapanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı