AMD Radeon Software "minimum standartları karşılamıyor " hatası

furkan9019

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle selam. AMD software oyun uyumluluğa girdiğimde minimum standartları karşılamıyor diyor. Oyun CS:GO.
Bunu nasıl çözebilirim?

Sanırım sıkıntı var. Aynı şeyi bugün bir konuda da gördüm. Ayrıca bende de aynısı var.

Bende de aynısı var hocam önceden böyle göstermiyordu ama performansta sıkıntı yok, sende de yoksa çok takılma.

Güncelleme kısmına girip bir baksana belki yeni güncelleme
güncellemeyi yaptım hala aynı düzeltirler umarım

Öncelikle selam. AMD software oyun uyumluluğa girdiğimde minimum standartları karşılamıyor diyor. Oyun CS:GO.
Bunu nasıl çözebilirim?

Hocam bende de aynı sıkıntı var daha bugün driverları silip yükledim silmeden önce bir şey yoktu ama yükledikten sonra CS:GO'da bile
Minimum standartları karşılamıyor diyor garip .

Bunu nasıl çözebilirim?

Bunu nasıl çözebilirim?
Bende de aynı sorun var.Driver güncel fakat oyunlarda herhangi bi sorun yok ama ayni olay bende de mevcut.Umarım kisa zamanda çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…