ÇeleRkez Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #11 Er73748 dedi: Genel olarak bir sorun bu. Endişelenmenize gerek yok. Ayrıca profilin oyun ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... AMD güncelleme aldığında bazen e spor profiline geçiyor ve mozaik döşeme X8 oluyor kendi ayarında. Bu yüzden görüntü bozuluyor. Nasıl alakası yok?
Er73748 dedi: Genel olarak bir sorun bu. Endişelenmenize gerek yok. Ayrıca profilin oyun ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... AMD güncelleme aldığında bazen e spor profiline geçiyor ve mozaik döşeme X8 oluyor kendi ayarında. Bu yüzden görüntü bozuluyor. Nasıl alakası yok?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 5 Temmuz 2021 #12 ÇeleRkez dedi: AMD güncelleme aldığında bazen e spor profiline geçiyor ve mozaik döşeme X8 oluyor kendi ayarında. Bu yüzden görüntü bozuluyor. Nasıl alakası yok? Genişletmek için tıkla... Görüntü bozulmasını demedim ki.
ÇeleRkez dedi: AMD güncelleme aldığında bazen e spor profiline geçiyor ve mozaik döşeme X8 oluyor kendi ayarında. Bu yüzden görüntü bozuluyor. Nasıl alakası yok? Genişletmek için tıkla... Görüntü bozulmasını demedim ki.
ÇeleRkez Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #13 Er73748 dedi: Düzeltilir en yakın zamanda. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Ben görüntü bozulmasını alıntı yaparak cevap vermiştim. Yanlış anlaşılmış.
Er73748 dedi: Düzeltilir en yakın zamanda. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Ben görüntü bozulmasını alıntı yaparak cevap vermiştim. Yanlış anlaşılmış.
A alp karaca Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #14 ÇeleRkez dedi: Ben görüntü bozulmasını alıntı yaparak cevap vermiştim. Yanlış anlaşılmış. Genişletmek için tıkla... Haklısın oyun moduna aldığımda grafikler düzeldi.
ÇeleRkez dedi: Ben görüntü bozulmasını alıntı yaparak cevap vermiştim. Yanlış anlaşılmış. Genişletmek için tıkla... Haklısın oyun moduna aldığımda grafikler düzeldi.