Çözüldü AMD Radeon Software mor renk yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selim90

Decapat
Daha fazla  
Mehabalar. Benim sorunum şöyle. Ben AMD Radeon Software indirince bazı mavi renkli uygulamalar garip bir şekilde mor görünüyor. Ama tüm maviler değil. Kafamkarıştı. Zaten fotoğraf atınca anlıyayacaksınız.

Burada sadece Discord morumsu olmu. Ş diğer mavi uygulamalar hala mavi.
Burada da okla gösterdiğim yerler önce de koyu mavi idi. Buralar da morumsu olmuş.

Uygulamayı silip tekrar kurdum bir işe yaramadı. Ne yaptıysam bulamadım. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

AMD renk ayarlarını kurcalamayı dene. Renk profili değişmiş olabilir.

Örnekler tamamen Opera üzerinde masaüstünde ya da resimlerde de aynı problem yok ise Opera GX ayarlarınla ilgili bir problem olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda ki ayar yerinden sıfırla

Ozel rengi kapa yani

Sağ tıkla buna bas açılan yerde çark olacak sağ üste ona bas.

Çarka bastıktan sonra üste ekran diye yer olacak ona bas.

Sonra bunu kapat.

Aynı sorun bende de vardı kanka ama özel renkle ilgisi yoktu belki benimle aynı sorunu yaşayan olursa bende yazayım ben özel renk ayarını açıp özel renk ayarına dokunmadan direk renk sıcaklığı kontrolü açtım onu da ellemedim direk 2'si birden stok ayarla açık olunca normal renklerine döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…