PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 16 Mayıs 2023 #1 DDU kullanmadan başka bir yolu var mıdır? Bir tane bugu var. Delirtti beni. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2023
Çözüm Yener K. 16 Mayıs 2023 Güvenli Mod'da AMD aracı ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com
Güvenli Mod'da AMD aracı ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #2 Güvenli Mod'da AMD aracı ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Artı 0 Eksi Çözüm
Güvenli Mod'da AMD aracı ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 16 Mayıs 2023 #3 https://drivers.amd.com/drivers/amdcleanuputility.exe Artı 0 Eksi
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 16 Mayıs 2023 #4 C diskinde AMD dosyasını açın oradan bin64 dosyasını açın ve AMD Cleanup Utility programını çalıştırın. Artı 0 Eksi
C diskinde AMD dosyasını açın oradan bin64 dosyasını açın ve AMD Cleanup Utility programını çalıştırın.
KS KS PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 16 Mayıs 2023 #5 Yener K. dedi: Güvenli Mod'da AMD aracı ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hallettim. Cezam vardı yazamadım kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Güvenli Mod'da AMD aracı ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hallettim. Cezam vardı yazamadım kusura bakmayın.