AMD Radeon Software Pro Edition nedir?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese iyi akşamlar. Bugün bilgisayarıma format attım. Ekran kartının driverını kurmak için AMD'nin sitesinden program indirdim. Ekran kartının ne olduğunu otomatik olarak bulan yazılımı indirdim. Daha önceden de onu indiriyordum. Bu kez başlıkta da yazdığım Radeon Software Pro diye bir şey kurdu. Normalinden gözle görülür farkı renginin mavi olması nedir bunun farkı. Daha önceden de var mıydı ben ilk kez görüyorum. Görsel olarak ekleyeceğim yalnızca rengi farklı onun dışında normali ile birebir aynı.

Dosya Ekleri

• amd.png
    535,5 KB · Görüntüleme: 3.194

Hocam şu ekran kartında hangisi daha iyi çalışır.

Merhaba konuyu hortlattım gibi olacak ama hala bu deneyimlerin geçerli mi?

Konuyu hortlatıyorum. Grafikerim ve çok fazla render alıyorum. Bu sürümle ilgili rehber var mı? Özel ayarlara ihtiyaç var mı yoksa sadece kurulum yapmak yeterli mi?

ben de aynı ekran kartını kulanıyorum son günceleme 23,9,2, den 3 yükseltti güncelemeyle ama ekran açtığım tüm proğramlardfa göz kırması meydana geliyor masa üstünde bir uygulamayı sürüklediğimde ekran yanıp sönüyor sildim vu banada bu pro modelini yükledi aradaki fark stabil olması ve caal of duty mobil oyununda kasma olmadan rahat oynatmasıydı ve devam ediyorum kullanmaya gayet de oyunlarda fark ettiriyor

Eğer bunu gören varsa ben denedim Cyberpunk`ta pro edition`ı ve gözle görülür bir şekilde stabil bir deneyim yaşadım. Normal versiyonlarda mini donmalar olurken bunda 60 FPS gibi oynadım düşük FPS`lerde bile. Ekran kartınızın ismini ve yanına da drivers yazıp aratın ve AMD`nin sitesine girin. İşletim sisteminiz hangisiyse ona tıklayın ve oradaki pro edition`ı indirin.

Aynı şekilde 6-7 aydır Pro Edition kullanıyorum ve hiçbir oyunda çökme ya da farklı bir şey yaşamadım.

Pro driver bence stabilite konusunda en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…