Jarex Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 4 Çözümler 11 27 Eylül 2020 #11 Bilgisayar boşta kitleniyorsa önce bağlantı ve montaj sorunu olup olmadığına bakın. Daha sonra PSU ve RAM'lerinizi kontrol edin derim.
Bilgisayar boşta kitleniyorsa önce bağlantı ve montaj sorunu olup olmadığına bakın. Daha sonra PSU ve RAM'lerinizi kontrol edin derim.
S Sedat34 Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 363 27 Eylül 2020 #12 HikmetGven4TR dedi: https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-5500-series/amd-radeon-rx-5500-series/amd-radeon-rx-5500-xt Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler. Silinen üye dedi: Bilgisayar boşta kitleniyorsa önce bağlantı ve montaj sorunu olup olmadığına bakın. Daha sonra PSU ve RAM'lerinizi kontrol edin derim. Genişletmek için tıkla... psu sorun olsa oyunda yapar benm fikrim. ramları tek tek kontrol ettım kitliyor. 2019 sürümlerinden öneriniz var mı?
HikmetGven4TR dedi: https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-5500-series/amd-radeon-rx-5500-series/amd-radeon-rx-5500-xt Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler. Silinen üye dedi: Bilgisayar boşta kitleniyorsa önce bağlantı ve montaj sorunu olup olmadığına bakın. Daha sonra PSU ve RAM'lerinizi kontrol edin derim. Genişletmek için tıkla... psu sorun olsa oyunda yapar benm fikrim. ramları tek tek kontrol ettım kitliyor. 2019 sürümlerinden öneriniz var mı?
Jarex Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 4 Çözümler 11 27 Eylül 2020 #13 Sedat34 dedi: Cok tesekkurler. PSU sorun olsa oyunda yapar benm fikrim. RAM'ları tek tek kontrol ettım kitliyor. 2019 sürümlerinden öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta bu ayarı typical yapın deneyin. PSU modeliniz nedir? Dosya Ekleri images (10).jpeg 26,3 KB · Görüntüleme: 40
Sedat34 dedi: Cok tesekkurler. PSU sorun olsa oyunda yapar benm fikrim. RAM'ları tek tek kontrol ettım kitliyor. 2019 sürümlerinden öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta bu ayarı typical yapın deneyin. PSU modeliniz nedir?
S Sedat34 Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 363 27 Eylül 2020 #14 Silinen üye dedi: BIOS'ta bu ayarı typical yapın deneyin. PSU modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... FSP ne demek ki o ayar biraz bilgi verir misiniz?
Silinen üye dedi: BIOS'ta bu ayarı typical yapın deneyin. PSU modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... FSP ne demek ki o ayar biraz bilgi verir misiniz?