AMD Radeon Software surekli çalışma problemi

xbora55x

Centipat
Arkadaşlar bilgisayarı açtıktan sonra gorev yöneticisini açıyorum bu Radeon sowftware sürekli çalışıyor hic kapanmıyor, %30 islemciyi çalıştırıyor. Sanki baslatta çalıştır yapmışım gibi. Öyle bir ayar da bulamadım görevi sonlandır demeden asla kapanmıyor ne yapmak lazım?
Bu sorun sadece bende var heralde.Kimse cevap yazmadığına göre.Googlede bile kesinlikle bir bilgi yok.

Son düzenleme:
Merhaba tam konu açacaktım sana rastladım tek yaşayan sen değilsin aslında ben biraz araştırdım yabancı sitelerdede aynı sorunu yaşayanlar var ben ''amd software driver'' yeni yükledim bir kaç gün oldu yeni fark ettim,biraz araştırınca yabancı kaynaklarda buldum bu sıkıntıyı yaşayanları onlar aralıkta gelen güncellemeden sonra oldu diyorlar,görev yöneticisinden kapatınca bir sorun oluşmuyor bende,ama çok cpu kullanıyor güncelleme ile düzeltirler diye umuyorum bilen varsa yazabilir.yabancı sitede sorun yaşayanlar

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    50,9 KB · Görüntüleme: 166
Merhaba tam konu açacaktım sana rastladım tek yaşayan sen değilsin aslında ben biraz araştırdım yabancı sitelerdede aynı sorunu yaşayanlar var ben ''amd software driver'' yeni yükledim bir kaç gün oldu yeni fark ettim,biraz araştırınca yabancı kaynaklarda buldum bu sıkıntıyı yaşayanları onlar aralıkta gelen güncellemeden sonra oldu diyorlar,görev yöneticisinden kapatınca bir sorun oluşmuyor bende,ama çok cpu kullanıyor güncelleme ile düzeltirler diye umuyorum bilen varsa yazabilir.yabancı sitede sorun yaşayanlar
Ne varsa yabancı sitelerde var.Ben çözümü bir yabancı forumda buldum.Bilgisayarım/C/kullanıcılar/Bilgisayar adı/Video. Video kloserine girdikten sonra. "Radeon ReLive" adında klasör oluştur yeniden başlat.Sorun kalmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı