robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Merhaba. Windows 11'de AMD Software vardı ve oradan renk ayarı vs. yapabiliyordum. Windows 10'a geçince nedense gitti. Nasıl yükleyebilirim?
Merhaba. Windows 11'de AMD Software vardı ve oradan renk ayarı vs. yapabiliyordum. Windows 10'a geçince nedense gitti. Nasıl yükleyebilirim?
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.463 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2024 #2 Format atmanız gerektiği için doğal olarak Driver da silinmiştir. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
Format atmanız gerektiği için doğal olarak Driver da silinmiştir. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #3 Hocam önceden ben yüklememiştim kendisi vardı Turgineer dedi: Format atmanız gerektiği için doğal olarak Driver da silinmiştir. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla...
Hocam önceden ben yüklememiştim kendisi vardı Turgineer dedi: Format atmanız gerektiği için doğal olarak Driver da silinmiştir. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla...
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #4 robdocc1 dedi: Hocam önceden ben yüklememiştim kendisi vardı Genişletmek için tıkla... Format atınca silinmiş. Tekrar yükleyin.
robdocc1 dedi: Hocam önceden ben yüklememiştim kendisi vardı Genişletmek için tıkla... Format atınca silinmiş. Tekrar yükleyin.
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #5 Ben yüklememiştim ki AMD Software'yi kendisi vardı lusie dedi: Format atınca silinmiş. Tekrar yükleyi Genişletmek için tıkla...
Ben yüklememiştim ki AMD Software'yi kendisi vardı lusie dedi: Format atınca silinmiş. Tekrar yükleyi Genişletmek için tıkla...
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #6 robdocc1 dedi: Ben yüklememiştim ki AMD Software'yi kendisi vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam kendisi var ise kurulmuş demektir. Dediğimizi yapın ekran kartınız nedir?
robdocc1 dedi: Ben yüklememiştim ki AMD Software'yi kendisi vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam kendisi var ise kurulmuş demektir. Dediğimizi yapın ekran kartınız nedir?
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #7 lusie dedi: Hocam kendisi var ise kurulmuş demektir. Dediğimizi yapın ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam o attığınız linkten kurdum teşekkür ederim
lusie dedi: Hocam kendisi var ise kurulmuş demektir. Dediğimizi yapın ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam o attığınız linkten kurdum teşekkür ederim
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #8 robdocc1 dedi: Hocam o attığınız linkten kurdum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
robdocc1 dedi: Hocam o attığınız linkten kurdum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.