RedOx Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 131 27 Kasım 2020 #1 Gördüğünüz gibi arkadaşlar, sorun yeni başladı. Oyun oynuyordum çıktıktan sonra görev yöneticisine baktım ve bu şekildeydi. PC kapatıp açtım ancak fayda etmedi. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (206).png 25,3 KB · Görüntüleme: 69
Gördüğünüz gibi arkadaşlar, sorun yeni başladı. Oyun oynuyordum çıktıktan sonra görev yöneticisine baktım ve bu şekildeydi. PC kapatıp açtım ancak fayda etmedi.
ahmetcn1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart; asrock b550m hdv işlemci; r5 5600 Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16 kasa+psu; msi forge mag 100A Cinsiyet Erkek Meslek yapı denetim şefi 28 Kasım 2020 #2 DDU ile ekran kartı driverini silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. İşe yaramaz ise bir virüs testi yapın. Artı 1 Eksi
DDU ile ekran kartı driverini silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. İşe yaramaz ise bir virüs testi yapın.
KS KS RedOx Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 131 28 Kasım 2020 #3 ahmetcn1 dedi: DDU ile ekran kartı driverini silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. İşe yaramaz ise bir virüs testi yapın. Genişletmek için tıkla... Virüs olacağını sanmıyorum çünkü bugün pek pcde takılmadım ve sadece Steam üzerinden Far Cry 5 indirdim DDU yöntemini deneyeceğim, teşekkürler. ahmetcn1 dedi: DDU ile ekran kartı driverini silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. İşe yaramaz ise bir virüs testi yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun DDU ile silip tekrar kurduktan sonra düzelmedi. Virüs taraması mı yapmalıyım? Hangi programı önerirsiniz? Son düzenleme: 28 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
ahmetcn1 dedi: DDU ile ekran kartı driverini silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. İşe yaramaz ise bir virüs testi yapın. Genişletmek için tıkla... Virüs olacağını sanmıyorum çünkü bugün pek pcde takılmadım ve sadece Steam üzerinden Far Cry 5 indirdim DDU yöntemini deneyeceğim, teşekkürler. ahmetcn1 dedi: DDU ile ekran kartı driverini silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. İşe yaramaz ise bir virüs testi yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun DDU ile silip tekrar kurduktan sonra düzelmedi. Virüs taraması mı yapmalıyım? Hangi programı önerirsiniz?