torseuL Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 AMD Software'daki oyunlar kısmında GTA 5'i seçip onaylıyorum fakat GTA 5 orada belirmiyor. Sebebi nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
AMD Software'daki oyunlar kısmında GTA 5'i seçip onaylıyorum fakat GTA 5 orada belirmiyor. Sebebi nedir sizce?
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #2 Yeni kurulum yaptıysanız pc reset atıp eklemeyi deneyin. Ben bu şekilde çözmüştüm.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 5 Aralık 2020 #3 torseuL dedi: AMD Software'daki oyunlar kısmında GTA 5'i seçip onaylıyorum fakat GTA 5 orada belirmiyor. Sebebi nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Oyunu doğuralayın. Oyunun içerisinde alt+r yapın, belki software açılabilir. Ve görebilir.
torseuL dedi: AMD Software'daki oyunlar kısmında GTA 5'i seçip onaylıyorum fakat GTA 5 orada belirmiyor. Sebebi nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Oyunu doğuralayın. Oyunun içerisinde alt+r yapın, belki software açılabilir. Ve görebilir.
torseuL Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #4 OgnitorenKs dedi: Yeni kurulum yaptıysanız pc reset atıp eklemeyi deneyin. Ben bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... yeni kurulum yapmadım restart attım yinede olmuyor yyofc dedi: Oyunu doğuralayın. Oyunun içerisinde alt+r yapın, belki software açılabilir. Ve görebilir. Genişletmek için tıkla... oyunda iken alt tab yapıp bakıyorum orada şu an oynanılan kısmında hiçbir şey yok en son ki oyunu gösteriyor
OgnitorenKs dedi: Yeni kurulum yaptıysanız pc reset atıp eklemeyi deneyin. Ben bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... yeni kurulum yapmadım restart attım yinede olmuyor yyofc dedi: Oyunu doğuralayın. Oyunun içerisinde alt+r yapın, belki software açılabilir. Ve görebilir. Genişletmek için tıkla... oyunda iken alt tab yapıp bakıyorum orada şu an oynanılan kısmında hiçbir şey yok en son ki oyunu gösteriyor
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 6 Aralık 2020 #5 torseuL dedi: Yeni kurulum yapmadım restart attım yine de olmuyor. Oyunda iken Alt Tab yapıp bakıyorum orada şu an oynanılan kısmında hiçbir şey yok en son ki oyunu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... GTA V crack mi? Orijinal mi?
torseuL dedi: Yeni kurulum yapmadım restart attım yine de olmuyor. Oyunda iken Alt Tab yapıp bakıyorum orada şu an oynanılan kısmında hiçbir şey yok en son ki oyunu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... GTA V crack mi? Orijinal mi?
torseuL Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #6 epic games dan hocam