AMD Radeon Software'a oyun ekleme

MANSORYN

Kilopat
Daha fazla  
Game Pass'ten Atomic Heart'ü indirdim ama Radeon Software'a gelmedi oyun. Ekleme kısmından masaüstündeki kopyasını ekleyince de olmuyor.

Eğer değişmediyse Game Pass oyun dosyaları bilgisayarda şifreli saklandığı için eklenmiyor diye biliyorum.

Eğer değişmediyse Game Pass oyun dosyaları bilgisayarda şifreli saklandığı için eklenmiyor diye biliyorum.
Evet şifreli ama açtım o dosyayı.
Oyunun kısayoluna sağ tık yapıp dosya konumunu açın oradaki .exe uzantılı dosyasını ekleyin.
Gamepass'teki oyunlarda dosya konumu açılmıyor maalesef.

Oyunla ilgili bir .exe dosyası buldum gamelauncher.exe diye açtığımda oyun çalışıyor, onu Radeon'a yükledim ama oyuna etkisini göstermedi.

A

Evet şifreli ama açtım o dosyayı.

Game Pass'teki oyunlarda dosya konumu açılmıyor maalesef.

Oyunla ilgili bir .exe dosyası buldum gamelauncher.exe diye açtığımda oyun çalışıyor, onu Radeon'a yükledim ama oyuna etkisini göstermedi.

Anladım hocam bir kullanıcı şu şekilde öneride bulunmuş.

Sürücüleri ve uygulamayı bilgisayarınızdan kaldırın, AMD web sitesinden yenilerini indirin ve sorunun çözülüp çözülmediğine bakın.
Sorun devam ederse, AMD desteği ile iletişime geçin. Bunların yeni çıkan oyunlar olduğunu ve AMD'nin uygulamalarındaki oyunları tanımak için yazılımı henüz güncellememiş olabileceğini unutmayın.

Kaynak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı