AMD Radeon Software'de bilinmeyen bir program veya oyun var

BoreasAlkyone

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim ilk olarak, en uygun kategori bunu bulabildim. Radeon Software'e girdiğimde "wakfu" isminde bir uygulama var fakat bilgisayarımda böyle bir uygulama yok ve hiç kullanmadım daha önce. İsmini Google'dan arattığımda Steam'de bulunan bir oyun çıkıyor fakat bu oyun bende yok ve hiç oynamadım. Bir de simge olarak üzerinde Java simgesi görünüyor. Simgenin üzerine gelip oyunu başlat yazısına tıkladığımda bir CMD paneli açılıyor Java'ya ait sonra kapanıyor ve hiçbir şey açılmıyor. Görev yöneticisinde de bu isimde ya da Java ile ilgili açık bir program görünmüyor. 8 saat oynama süresi görünüyor bir de. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Görseli ekledim. Teşekkürler şimdiden.

wakfu ne.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim ilk olarak, en uygun kategori bunu bulabildim. Radeon Software'e girdiğimde "wakfu" isminde bir uygulama var fakat bilgisayarımda böyle bir uygulama yok ve hiç kullanmadım daha önce. İsmini Google'dan arattığımda Steam'de bulunan bir oyun çıkıyor fakat bu oyun bende yok ve hiç oynamadım. Bir de simge olarak üzerinde Java simgesi görünüyor. Simgenin üzerine gelip oyunu başlat yazısına tıkladığımda bir CMD paneli açılıyor Java'ya ait sonra kapanıyor ve hiçbir şey açılmıyor. Görev yöneticisinde de bu isimde ya da Java ile ilgili açık bir program görünmüyor. 8 saat oynama süresi görünüyor bir de. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Görseli ekledim. Teşekkürler şimdiden.

Eki Görüntüle 2458055

Java yazılımının içinde bulunan bir şey olması lazım.

Wakfu bir java oyunu. Anormal bir durum yok yani. Bir şekilde bilgisayarına yükleyip bu oyunu oynamışsın.

Steam hesabını başkası kullanıyor da olabilir. Şifreni değiştirmelisin.
Steam hesabıma konumum dışında giriş yok ve amd radeon software'de çıkması için şu anda kullandığım kişisel bilgisayarımdan açılmış olması gerekiyor. Yani alakasız. Radeon hesabım olsa ona giriş yapılmış ve başka bir pc'den oynandıgı için görünüyor olabilirdi ama radeon hesabım yok.

Java yazılımının içinde bulunan bir şey olması lazım.
Emin misin peki ben "wakfu" ismini arattığımda ulaşabildiğim tek şey alakasız bir oyun.

Konuyu hortlatmış gibi olucam ama aynı logo bende de gözüküyor amd yazılımında, dosyalara ulaştığımda java.exe olarak gösteriyor fakat ben bu oyunu ne duydum ne indirdim. Ne olduğunu öğrendiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı