473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.599 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Merhaba, ben AMD Radeon Software uygulamasından FPS'i 60'a sabitlemek istiyorum. Mesela chill RTSS, onlar gibi ayarları pek bilmiyorum. Birisinde AMD ekran kartı varsa tüm FPS sabitleme ayarlarını atabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2021
Merhaba, ben AMD Radeon Software uygulamasından FPS'i 60'a sabitlemek istiyorum. Mesela chill RTSS, onlar gibi ayarları pek bilmiyorum. Birisinde AMD ekran kartı varsa tüm FPS sabitleme ayarlarını atabilir mi?
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #2 Hocam oyundan FPS'i sınırlayabilirsiniz onun haricinde masaüstü için sabitlemeye gerek yok. G-Sync , FreeSync açabilirsiniz.
Hocam oyundan FPS'i sınırlayabilirsiniz onun haricinde masaüstü için sabitlemeye gerek yok. G-Sync , FreeSync açabilirsiniz.
bapbipbop Hectopat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 297 Yer Arkandayım Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #3 VIII.Edward dedi: Hocam oyundan FPS'i sınırlayabilirsiniz onun haricinde masaüstü için sabitlemeye gerek yok. G-Sync, FreeSync açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AMD GPU'larda G-Sync olmuyor diye biliyorum.
VIII.Edward dedi: Hocam oyundan FPS'i sınırlayabilirsiniz onun haricinde masaüstü için sabitlemeye gerek yok. G-Sync, FreeSync açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AMD GPU'larda G-Sync olmuyor diye biliyorum.