AMD Radeon sürücüsü güncellenmeli mi?

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD Radeon 20.2.1 kullaniyorum galiba biliyorum illaki güncellik iyidir de 20.4.1'de cok büyük bir önem arz etmiyorsa yapmayı düşünmüyorum.

Yeni 2020 sürüm Adrenaline çıktığından beri sürekli güncellemeleri yaptım, ancak her seferinde ayrı sorun ve tatmin etmeyen bir performans vardı. 19.9.2 sürümüne geri döndüm. Eğer memnunsanız sürümden, güncellemeyebilirsiniz. Çünkü karşınızdaki firma AMD, ansızın bir güncellemeyle bir şeyleri bozabilirler.

AMD, sürücüleri ile sıkıntılar yaşayan bir frima. Fakat genel olarak yayınladıkları güncellemeler hata çözümleri ve performans artışları içeriyor. Eğer stabil değilse 20.2.1 sürümüne geri dönebilirsiniz.

WHQL yani sadece önerilene her zaman güncelleyin. 20.4.2 şu an WHQL sürüm. Bu sürümde hiçbir problemle karşılaşmadım, aksine sıcaklık değerlerini güzelce düşürüyor. İsteğe bağlı olarak şu an 20.7.2 sürümü var ama isteğinize bağlı olan bir sürüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı