AMD Radeon Vega 3 ekran kartı nasıl?

yunusemreert

Picopat
Daha fazla  
Merhaba benim bir masaüstü bilgisayarım var ve AMD'yi fazla bilmediğim halde yakın bir akrabanın sayesinde bu ekran kartlı bir PC dizdim fakat özelliklerine gelince hiçbir şey anlamıyorum. Acaba birisi bu bilgisayarı bana oyunlar üstünden basitçe anlatabilir mi? Ya da AMD'deki en kötü mü yoksa en iyi ekran kartlarına mı giriyor?

hocam sisteminiz apu heralde vega 8 var bendede yani ekran kartınız yok

İşlemcin nedir? Bu bir iGPU yani harici ekran kartın yok. Valorant'ı bile zor açar.

Size oyun için böyle bir sistem dizdiren akrabanızla irtibatı kesin hocam.

İşlemcinin bu bir igpu yani harici ekran kartı değil valorantı bile zor açar.
Valorantı gayette oynatır, valorant ekran kartına bakmıyor, işlemcin iyiyse oynarsın.

Ve sorunuzu cevaplayayım gerçekten kötü bir grafik birimi senin anlayacağın kötü bir ekran kartına sahipsin

İşlemcin nedir? Bu bir iGPU yani harici ekran kartın yok. Valorant'ı bile zor açar.
r3 3200u olmasi alzim

kaç liraya aldınız herşeyi

Valorantı gayette oynatır, valorant ekran kartına bakmıyor, işlemcin iyiyse oynarsın.
oynatamaz bende vega 8 var vega 3 ün iki katı vrama sahip vramdan dolayı atıyor beni

Vega 3, işlemci ile gelen bir entegre dediğimiz grafik birimi. Ekran kartı değildir aslında.
AMD'nın güncel olarak en kötü Vega grafik birimlerinden biri sayılır ve üst düzey oyunlarda kurtarmıyor. Cyberpunk, RDR2 filan performans olarak kötü.

Valorant gibi basit oyunlar veya GTA 5, Witcher 3 gibi eski oyunlarda sıkıntı yaratmaz daha çok.

Performans'ı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Vega 3'ün çıktığı Athlon 3000G işlemcisi de en kötü AM4 dediğimiz AMD soketi işlemcilerinden biri. Her kim topladı ise size baya ucuza mal olmuş olması lazım.

oynatamaz bende vega 8 var vega 3 ün iki katı vrama sahip vramdan dolayı atıyor beni
Vega serisi Apu'larda VRAM diye birşey yoktur, RAM'den destek alır komple. Oyun neden atıyor bilmiyorum ama VRAM sizde hiç yok kısaca.

Valorant'ı gayet de oynatır, Valorant ekran kartına bakmıyor, işlemcin iyiyse oynarsın.

Açmaz demedim zaten anca 768p düşük ayarlarda 70-80 FPS oynayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi oyunları açar dersen Valorant'ı her şeyi düşüğe çekip çözünürlüğü düşürürseniz belki açar ve 60 FPS civarında oynatır.
Mincraft her şey düşükte 12 chunkda 50 FPS'i yakalamanız mümkündür.
Ve bu sistemle oynamanızı önerdiğim bir oyun olan combat Master orta ayarlarda veya düşük ayarlarda 70 80 FPS'i yakalamanız mümkündür.

1 GB VRAM yazıyordu bende ve RAM sıkıntısıda çektiğim doğrudur boşta 4 GB yiyor ve ekran kartıda 90 derece oluyor.

1 GB VRAM yazıyordu bende ve RAM sıkıntısıda çektiğim doğrudur boşta 4 GB yiyor ve ekran kartıda 90 derece oluyor.

RDR 2 ve CP2077 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…