AMD Radeon Vega 3 ekran kartı nasıl?

8 boşta 4 yiyor ya çıldırcam birde yanıyor boştayken bile 90a geliyor

10 gram felan da yazıyordu laptopum huawei d14
Windows kaynaklı olmasıda muhtemel. Normalde Windows'ta 4 GB civarı bir tüketim yapmakta. Daha düşük tüketim için LTSC sürümlerine bakın derim.

Sıcaklık ise termal bakım zamanı gelmişse normal sayılır, bir macun yenilemesi ve temizliğini yapın. Kaliteli bir macun ile yenileyin. En kötü MX-6 gibi.

laptop 4 yıllık o normaldir diye düşünüyorum ama 4 yıllık bir laptop 90 derece olmaz boşta aga

lstc sürümğ nedir daha detaylı anlatabilir misiniz ?

laptop 4 yıllık o normaldir diye düşünüyorum ama 4 yıllık bir laptop 90 derece olmaz boşta aga
4 yıl boyunca temizlik görmediyse olabilir. 4 yıl banyo yapmadığınızı düşünün bence, veya arabanıza hiç bakım yapmadığınızı sadece yakıt. Herşeyin bakıma ihtiyacı var, yıllık termal macun değişmeli ve yılda 3 defa en kötü tozu alınmalı.

lstc sürümğ nedir daha detaylı anlatabilir misiniz ?
Windows 10 LTSC, normal Win 10'un çok daha düşük boyutlu ve çok daha az RAM tüketen bir versiyonu. Çoğu gereksiz uygulamadan, servisten arındırılmış bir versiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…