HighTechLowLife Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 550 Çözümler 1 6 Mart 2022 #1 AMD yazılımı üzerinden oyuna göre otomatik Hz değiştirme özelliği var mı? Oynayacağım oyuna göre monitör hızı değişsin istiyorum.
AMD yazılımı üzerinden oyuna göre otomatik Hz değiştirme özelliği var mı? Oynayacağım oyuna göre monitör hızı değişsin istiyorum.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2022 #2 Oyun ayarlarından yapabiliyorsunuz zaten onu.
HighTechLowLife Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 550 Çözümler 1 6 Mart 2022 #3 Liberte Sergen dedi: Oyun ayarlarından yapabiliyorsunuz zaten onu. Genişletmek için tıkla... Skyrim'de bulamadım o ayarı ? Skyrim 60 Hz üzerine çıkınca sıkıntı çıkarıyor.
Liberte Sergen dedi: Oyun ayarlarından yapabiliyorsunuz zaten onu. Genişletmek için tıkla... Skyrim'de bulamadım o ayarı ? Skyrim 60 Hz üzerine çıkınca sıkıntı çıkarıyor.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.893 Çözümler 24 Yer Antalya 6 Mart 2022 #4 HighTechLowLife dedi: Skyrim'de bulamadım o ayarı? Skyrim 60 Hz üzerine çıkınca sıkıntı çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Hz değil de FPS sınırlayabilirsin. Onu da RivaTuner ile yapabilirsin.
HighTechLowLife dedi: Skyrim'de bulamadım o ayarı? Skyrim 60 Hz üzerine çıkınca sıkıntı çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Hz değil de FPS sınırlayabilirsin. Onu da RivaTuner ile yapabilirsin.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2022 #5 HighTechLowLife dedi: Skyrim'de bulamadım o ayarı? Skyrim 60 Hz üzerine çıkınca sıkıntı çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... O halde Skyrim oynarken gelişmiş görüntü ayarlarından Hz ayarını 60 yapabilirsin.
HighTechLowLife dedi: Skyrim'de bulamadım o ayarı? Skyrim 60 Hz üzerine çıkınca sıkıntı çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... O halde Skyrim oynarken gelişmiş görüntü ayarlarından Hz ayarını 60 yapabilirsin.