AMD RDNA 2.0 ve Ryzen 4000 serisi beklenmeli mi?

Giriş seviyesi kartların da geleceği söyleniyor ki muhtemelen NVIDIA da fiyat kıracak, aceleniz yoksa beklenebiilr.
5700 den güçlü kart lazım ki bana
2700X bi ara 1100-1200 falandı. O sıralar almak lazımdı. O fiyata alabilenler çok şanslı.
şuan yok piyasada olanlarda 2,5-3 istiyor saçma sapan
Beklemeye değer. Ancak ihtiyacınız varsa ve güzel fiyatlı ürünler bulursanız sistemi toplayabilirsiniz. Yeni seriler duyurulsa da satışa çıkması biraz zaman alabilir.
rx5700 gaming x 3189 tl
2060S gaming x 3619 tl hangisini almak mantıklı

buradan alınır mı

Son düzenleme:
2 gün önce magic adlı mağazadan aldım. Yorumları daha iyiydi. Bence sizde oradan alın.

Kargoya bugün verildi hocam. Şikayet olmayan mağaza bulamazsınız maalesef. N11 yorumları olumlu olduğu için orayı tercih ettim. Gelince haber ederim isterseniz.
çok iyi olur hocam arızalı ürün gönderdiğine dair çok fazla şikayet olduğu için almamıştım trendyol da ki puanı da düşüktü biraz
Kargoya bugün verildi hocam. Şikayet olmayan mağaza bulamazsınız maalesef. N11 yorumları olumlu olduğu için orayı tercih ettim. Gelince haber ederim isterseniz.
hocam birde yeni amd kartlar şuankinden %50 daha performanslı deniyor ne derece doğru acaba
hocam 3500 tl civarında 5700 den güçlü kart gelebilir mi ? yoksa daha pahalı mı olucaktır 5800 serisi

Son düzenleme:
Tamamdır kargo geldiğinde bilgilendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…