Xbox Game Bar'da "bilgisayarınız yakalama için donanım gereksinimlerini karşılamıyor." uyarısını aldıktan sonra biraz araştırma yaptım ancak Türkçe kaynak bulamadım, vasat ingilizcemle RX500 serisinden sonra masaüstü ekran kartlarında Vce'nin olmadığını anladım. Konu hakkında detaylı bilgisi olan birisi aydınlatabilir mi?
Nvidia'ya geçebilirim, birkaç WattMan hatasıyla uğraştım ve çözdüm ancak yine tekrar ederse korkusu var. Üstelik bu hataların sistem toplanalı daha 1 ay olmadan gelmesi çok tedirgin etti beni.
Nvidia'ya geçebilirim, birkaç WattMan hatasıyla uğraştım ve çözdüm ancak yine tekrar ederse korkusu var. Üstelik bu hataların sistem toplanalı daha 1 ay olmadan gelmesi çok tedirgin etti beni.
O yüzden mi sadece AMD GPU'larda oluyor!? AMD GPU'lu sistemlerde oluyor? Kart hızını ayarlayamadığı için bu hatayı verir.
AMD, GPU yazılımında yıllardır aynı ve gelişmiyor. Bu durum %95, %5 hata payı ile yazılımsaldır.
CPU > AMD
GPU > Nvidia
@yunus emre çatalkaya hocam, sizi ivedilikle RTX ve DLSS' in çılgın dünyasına davet ediyorum.
O yüzden mi sadece AMD GPU'larda oluyor?
Kart hızını ayarlayamadığı için bu hatayı verir.
AMD, GPU yazılımında yıllardır aynı ve gelişmiyor. Bu durum %95, %5 hata payı ile yazılımsaldır.
CPU > AMD.
GPU > NVIDIA.
@yunus emre çatalkaya hocam, sizi ivedilikle RTX ve DLSS'in çılgın dünyasına davet ediyorum.