v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Geçen günlerde sistemime bir AMD ekran R7 240 aldım gıttım sıtesınden surucusunu ve softu ındırdım gene boyle bir hata aldım. Sılıp tekrar ındırdım sımdı tekrar bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2024
Geçen günlerde sistemime bir AMD ekran R7 240 aldım gıttım sıtesınden surucusunu ve softu ındırdım gene boyle bir hata aldım. Sılıp tekrar ındırdım sımdı tekrar bu hatayı alıyorum.
Çözüm Turgineer 15 Ocak 2024 AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com AMD'nin kendi unisntall driver yazılımı ile driverı silip diğer sürücüleri de deneyin derim. AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com
AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com AMD'nin kendi unisntall driver yazılımı ile driverı silip diğer sürücüleri de deneyin derim. AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.538 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2024 #2 AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com AMD'nin kendi unisntall driver yazılımı ile driverı silip diğer sürücüleri de deneyin derim. AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com Artı 0 Eksi Çözüm
AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com AMD'nin kendi unisntall driver yazılımı ile driverı silip diğer sürücüleri de deneyin derim. AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com
KS KS v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 Turgineer dedi: AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com AMD'nin kendi unisntall driver yazılımı ile driverı silip diğer sürücüleri de deneyin derim. AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com Eki Görüntüle 2085565 Genişletmek için tıkla... Bu altakı resımlerden hangısını ındırmelıyım veya hangısını ındırsem daha ıyı olu. R Artı 0 Eksi
Turgineer dedi: AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com AMD'nin kendi unisntall driver yazılımı ile driverı silip diğer sürücüleri de deneyin derim. AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com Eki Görüntüle 2085565 Genişletmek için tıkla... Bu altakı resımlerden hangısını ındırmelıyım veya hangısını ındırsem daha ıyı olu. R
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.538 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2024 #4 @v4x3 Ortadaki olmazsa üstteki. Artı 0 Eksi
KS KS v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #5 Turgineer dedi: @v4x3 ortadaki olmazsa üstteki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oldu 1 2 gün kullanacağım aynı hatayı alırsm belirtirim iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Turgineer dedi: @v4x3 ortadaki olmazsa üstteki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oldu 1 2 gün kullanacağım aynı hatayı alırsm belirtirim iyi sosyaller.