AMD Readon HD 7850 almalıyım?

Tabiki HD7870M daha iyi ekran kartlarına sıralamasına buradan bakabilirsinz.

Ayrıca masaüstü düzeceğin zaman kesinlikle Anakart,ekran kartı ve işlemciden kısma bunlar iyi olsun onun dışındakiler sonradan da yavaş yavaş düzeltilir. Ayrıca HDD yi yüksek tutacam diye SDD yi unutma hiç olmazsa bi 128GB SDD alıp sistemi kur buraya...

Akif kardeş r9 290x ve fx 8350 işlemci için m5a99 mu yoksa m5a97 anakartı mı önerirsin? O.C dışında bir şey yapmayacağım.

beco3535, eğer para problem değilse M5A99X alın. Ancak ben çok da gerekli bulmuyorum günlük kullanım için veya oyuncular için. M5A97 de işinizi çok çok görecektir.

Hayrettin Yılmaz yalnızca oyun oynayacağım diyorsunuz ancak oyunu üçüncü plana atmışsınız bu bilgisayarda. Benim yaptığım sistem oyun açısından çok daha karlı.

Kardeş sadece oyun için toplayacağım gereksiz özellik için para vermek istemiyorum. Ekran kartın da ya da işlemcimde performans düşüklüğü yasamam değil mi? Amd fx 8350 ve r9 290x için.

Kardeş sadece oyun için toplayacağım gereksiz özellik için para vermek istemiyorum. Ekran kartın da ya da işlemcimde performans düşüklüğü yasamam değil mi? Amd fx 8350 ve r9 290x için.
Hayır yaşamazsınız. Arada dağlar kadar fark yok. M5A97 alın.

Tamam kardeş sağolasın bana bu işlemci ve ekran kartı için soğutucu ve psu önerebilir misin?

Kardeş powercolor r9 290x almayı düşünüyorum zaten. Bir de fx 8320 ile fx 8350 arasındaki tek fark ghz mi 0,5 ghz için fiyat farkı değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…