A alpsaftekin Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2014 #1 Merhaba herkese Mavericks yükledim ama ekran kartını tanıtamadım bir türlü ne yapacağım bilmiyorum. Böyle bir şey buldum AMD Radeon HD 7xxx & R9 Series Graphics Drivers For Mavericks 10.9.x - HackintoshOSX.com yönergelerde ne yazıyor Türkçe olarak anlatacak biri var mı? teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2014
Merhaba herkese Mavericks yükledim ama ekran kartını tanıtamadım bir türlü ne yapacağım bilmiyorum. Böyle bir şey buldum AMD Radeon HD 7xxx & R9 Series Graphics Drivers For Mavericks 10.9.x - HackintoshOSX.com yönergelerde ne yazıyor Türkçe olarak anlatacak biri var mı? teşekkürler
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #2 Masaüstünde sol üstte elma logosunu açıp, Bu Mac Hakkında/Daha Fazla Bilgi/Sistem Raporu/Donanım/Grafikler-Ekranlara tıklayıp ekran kartınızla ilgili bilgilerin olduğu yerin resmini ekleyin.
Masaüstünde sol üstte elma logosunu açıp, Bu Mac Hakkında/Daha Fazla Bilgi/Sistem Raporu/Donanım/Grafikler-Ekranlara tıklayıp ekran kartınızla ilgili bilgilerin olduğu yerin resmini ekleyin.