AramTopaloglu Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 95 Dün 16:00 #11 EnesBatuhan dedi: illa indirmemiz mi gerekli Uygulamasından yapamıyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorsunuz hocam, ben Adrenaline'den güncelledim.
EnesBatuhan dedi: illa indirmemiz mi gerekli Uygulamasından yapamıyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorsunuz hocam, ben Adrenaline'den güncelledim.
E EnesBatuhan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:01 #12 AramTopaloglu dedi: Yapabiliyorsunuz hocam, ben Adrenaline'den güncelledim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Tarkovun olmaması bir tık üzdü.
AramTopaloglu dedi: Yapabiliyorsunuz hocam, ben Adrenaline'den güncelledim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Tarkovun olmaması bir tık üzdü.
AramTopaloglu Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 95 Dün 16:08 #13 EnesBatuhan dedi: Teşekkürler Tarkovun olmaması bir tık üzdü. Genişletmek için tıkla... 2025'in sonuna kadar 40 oyun dediler, 200 oyun sözü de verdiler de bakalım. Mephistopheles dedi: 25.12.1 tam bir yılbaşı hediyesi olmuş. Özellikle Black Ops 7 ve Warhammer oynayan arkadaşların "Öncesi/Sonrası" FPS ve görüntü farklarını acil paylaşması lazım. Eğer vaat edilen gibiyse AMD bu sefer masaya yumruğunu vurdu demektir. Genişletmek için tıkla... TechPowerUp bir kaç görüntü paylaştı, bakabilirsiniz. AMD FSR 4 Redstone Review
EnesBatuhan dedi: Teşekkürler Tarkovun olmaması bir tık üzdü. Genişletmek için tıkla... 2025'in sonuna kadar 40 oyun dediler, 200 oyun sözü de verdiler de bakalım. Mephistopheles dedi: 25.12.1 tam bir yılbaşı hediyesi olmuş. Özellikle Black Ops 7 ve Warhammer oynayan arkadaşların "Öncesi/Sonrası" FPS ve görüntü farklarını acil paylaşması lazım. Eğer vaat edilen gibiyse AMD bu sefer masaya yumruğunu vurdu demektir. Genişletmek için tıkla... TechPowerUp bir kaç görüntü paylaştı, bakabilirsiniz. AMD FSR 4 Redstone Review