AMD referans model RX 6800 XT alınır mı?

okto30

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. AMD'nin referans RX 6800 XT ekran kartını almayı düşünüyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var. Referans tasarımların soğutma performansı ve çalışma sıcaklığı konularında genelde biraz daha zayıf olduğunu biliyorum.

Acaba çok küçük bir farkla MSI Gaming X Trio, PowerColor red Dragon gibi Custom soğutmalı modelleri almak daha mı mantıklı olur?

Soğutma kalitesi, Boost Clock'lar ve uzun ömürlülük açısından aralarında ciddi fark var mı? Referans model sesli ya da sıcak mı çalışıyor?

Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler!

Küçük farksa niye referans alasınki başka bir şey al.

Alabiliyorsanız diğer markaların modeller daha iyi. Referans tasarımların soğutması pek iyi olmuyor. Diğer markalar da üzerine OC falan yapıyorlar ekstra teknoloji katıyorlar.

Kısaca alabiliyorsanız diğerleri daha iyi.

Peki hocam MSI X Trio modeli için.

Bu değerler nasıl.

Klimalı ortamda değilse oda sıcaklığını yaz dolayısıyla 30-35 olarak alırsak normal. Soğutma konusunda uzman değilim maalesef hatta bayağı bi' takıntılı olduğum için benim de soğutma konusunda çok sorum vardı.

Bilgili birinden daha iyi bilgi alabilirsiniz. Genel olarak yapay zekalar da iyi bir değer verebiliyor interneti araştırarak. Bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…