AMD ReLive kayıdı arızalı çıkartıyor

Emir3450

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

AMD ReLive'dan kayıt alıyorum, sorunsuzca çalışıyor gibi gözüküyor ama iş kaydı izlemeye gelince arızalı diyor (film veya başka programlar denesem de ayni) bu sorunu nasıl çözebilir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    64,7 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar merhaba.

AMD ReLive'dan kayıt alıyorum, sorunsuzca çalışıyor gibi gözüküyor ama iş kaydı izlemeye gelince arızalı diyor (film veya başka programlar denesem de ayni) bu sorunu nasıl çözebilir?

Bana da oluyordu bu hatta bende ileri alıyorum 2 3 saniye siyah ekran falan video edit progarmına atınca da bozuluyor falan. Ben OBS ile HVEC250 şekilde kayıt alıyorum.

Arkadaşlar merhaba.

AMD'nin kendi sorunu diye düşünüyorum çözüm var mı bilmiyorum o yüzden en mantıklısı OBS kullanın geçin derim.

Bana da oluyordu bu hatta bende ileri alıyorum 2 3 saniye siyah ekran falan video edit progarmına atınca da bozuluyor falan. Ben OBS ile HVEC250 şekilde kayıt alıyorum.

Bende isterim OBS ile kayıt almayı ama sistemim düşük, OBS FPS'i ciddi derecede düşürüyor, AMD'nin programı pek düşürmüyor, hatta neredeyse hiç diyebiliriz (araştırdım) o yüzden bu sorunu buraya soruyorum.

AMD'nin kendi sorunu diye düşünüyorum çözüm var mı bilmiyorum o yüzden en mantıklısı OBS kullanın geçin derim.

Dediğim gibi bende isterim OBS ile kayıt almayı ama sistemim düşük, OBS FPS'i ciddi derecede düşürüyor, AMD'nin programı pek düşürmediği için kullanmak istiyorum, ama cevabın için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı