AMD Relive kayıt sorunu

266305

Kilopat
Merhabalar, AMD relive ile video çekmek istiyorum ama olmuyor. 17.7. 1 sürümü yüklü diğer sürümler de PC oyunlarda mavi ekran veriyor ve kasıyor. Bu sürüm en uygunu diğer sürümlerde de denemiştim fakat onlarda da olmamıştı, bunda yine olmuyor. Kayıt diyor ama etmiyor. Normal ekran görüntüsü yani SS alıyor, ekran kartım ASUS AMD R7 240 4 GB neden olmuyor? Çıkış türü avc'den başka yok zaten. Hem oyunlarda performans düşürmüyor diye duymuştum yoksa bana kaliteli performans düşürmeyen video ekran ve oyun kayıt programı önerir misiniz? Bandicam - OBS hariç.

Sisteminiz video cekmek icin dusuk gibi görünüyor. Dusuk sistem gerektiren oyunlarda cekebilirsiniz belki. Mirillis action oneririm. Ileride sistem alir ve ekran kartı olarak nvidia tercih ederseniz, shadowplay cok iyi is cikartiyor.

Merhabalar, AMD relive ile video çekmek istiyorum ama olmuyor. 17.7. 1 sürümü yüklü diğer sürümler de PC oyunlarda mavi ekran veriyor ve kasıyor. Bu sürüm en uygunu diğer sürümlerde de denemiştim fakat onlarda da olmamıştı, bunda yine olmuyor. Kayıt diyor ama etmiyor. Normal ekran görüntüsü yani SS alıyor, ekran kartım ASUS AMD R7 240 4 GB neden olmuyor? Çıkış türü avc'den başka yok zaten. Hem oyunlarda performans düşürmüyor diye duymuştum yoksa bana kaliteli performans düşürmeyen video ekran ve oyun kayıt programı önerir misiniz? Bandicam - OBS hariç.
Shadowplay bu konuda gerçekten tek kelimeyle muazzam. Size önerim FRAPS kullanın.

Frapsda goruntu kalitesi ayarlanmiyor diye hatirliyorum. Renderlasaniz bile 60Gb'ı maksimum 35 40a dusurebilirsiniz. Oda fazla.
Hocam siz sanırım anlamadınız. Ben bile Geforce Experince üzerinden 1 saat kaydettigim dosya için 70GB yer ayırıyorum. Render sonunda 1.5 GB'a düşürüyorum. Görüntüyü illaha 1080P vermek zorunda değilsiniz. Ayrıca size hiçbirşey söylemedim siz neden üstünüze alindiniz. Çeşitli işlemler ve görüntü kalitesinden biraz feragat edilerek çok daha düşük boyutlara dusurebilmek mümkündür. Bunun ile alakalı gerek forumda, gerek internet üzerinde yeterince bilgi mevcuttur. Birazcık göz atarsanız memnun olurum.

Hocam siz sanırım anlamadınız. Ben bile Geforce Experince üzerinden 1 saat kaydettigim dosya için 70GB yer ayırıyorum. Render sonunda 1.5 GB'a düşürüyorum. Görüntüyü illaha 1080P vermek zorunda değilsiniz. Ayrıca size hiçbirşey söylemedim siz neden üstünüze alindiniz.
Ben üstüme alinmadim. Burada konuyu acan kisiye yardimci olabilmek adina bilgilerimizi ortaya döküp ufak çaplı tartisiyoruz. Bunda birsey yok. Shadowplay ile 50 uzerinden kayit kalitesini 30 yaparsaniz, 1 saatlik video 10 GB civari oluşuyor. Ki bu default ayar. Arkadasin islemcisi kotuyse birde render icin 2-3 saatini harcamasin. Neyse konu frapsdan nereye geldi :). Ben fikrimi belirtmiştim uzaklasayim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı