AMD Relive kayıt sorunu

Ben üstüme alinmadim. Burada konuyu acan kisiye yardimci olabilmek adina bilgilerimizi ortaya döküp ufak çaplı tartisiyoruz. Bunda birsey yok. Shadowplay ile 50 uzerinden kayit kalitesini 30 yaparsaniz, 1 saatlik video 10 GB civari oluşuyor. Ki bu default ayar. Arkadasin islemcisi kotuyse birde render icin 2-3 saatini harcamasin. Neyse konu frapsdan nereye geldi :). Ben fikrimi belirtmiştim uzaklasayim.
R7 240'ın yanına bu arkadaş pentium koyacak değil. Render için 2-3 saat beklese bile buna degecekse neden olmasın. Ayrıca arkadaş 2-3 saat eğer işlemcisi çok kotu degilse beklemez.

R7 240'ın yanına bu arkadaş pentium koyacak değil. Render için 2-3 saat beklese bile buna degecekse neden olmasın. Ayrıca arkadaş 2-3 saat eğer işlemcisi çok kotu degilse beklemez.
R7 250 yanina onu besleyebilecek güçte olan a8 7650K islemcisini kullaniyordum. Ben daha fazla bekliyordum yani.

Ben üstüme alinmadim. Burada konuyu acan kisiye yardimci olabilmek adina bilgilerimizi ortaya döküp ufak çaplı tartisiyoruz. Bunda birsey yok. Shadowplay ile 50 uzerinden kayit kalitesini 30 yaparsaniz, 1 saatlik video 10 GB civari oluşuyor. Ki bu default ayar. Arkadasin islemcisi kotuyse birde render icin 2-3 saatini harcamasin. Neyse konu frapsdan nereye geldi :). Ben fikrimi belirtmiştim uzaklasayim.
Hayır hocam tartışalım problem değil saygı seviyelerini koruduğumuz sürece tartışarak birbirimize birşeyler katarız. Hiçbirimiz cahil insanlar değiliz çok şükür. AMD ekran kartlarının bu sorununu hiç sevmiyorum. Relive optimizasyonu bence berbat ve iyi kayıt yapamıyor. Plays.tv deneyebilirsiniz.

G4400 var
Sisteminiz video cekmek icin dusuk gibi görünüyor. Dusuk sistem gerektiren oyunlarda cekebilirsiniz belki. Mirillis action oneririm. Ileride sistem alir ve ekran kartı olarak nvidia tercih ederseniz, shadowplay cok iyi is cikartiyor.
GTA San Andreas'da denedim onda bile olmadı
Şimdi ben Bandicam ve OBS'den kurtulamayacak mıyım ?
20 dakikalık full montaj'lı video'mu 1 saat de renderladım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı