RecepAliT Hectopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2017 #1 Geçen günlerde AMD ReLive ile bir video çekmek istedim fakat Alt+Z tuşundan kısayolları açıp kayıt tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermedi. Ekran görüntüsü vs. alıyor ama kayıt tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2017
Geçen günlerde AMD ReLive ile bir video çekmek istedim fakat Alt+Z tuşundan kısayolları açıp kayıt tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermedi. Ekran görüntüsü vs. alıyor ama kayıt tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor.
rawkid Kilopat Katılım 7 Eylül 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2017 #2 Masaüstü kaydı özelliği açıksa onu kapatıp deneyin. Bazen sıkıntı yapabiliyor.
RecepAliT Hectopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2017 #3 Masaüstü kaydını kapatsam da açsam da değişen olmadı ne masaüstünü ne de oyunu kaydedebildim
Sorusoranhıyar Hectopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #4 Bende de aynı sorun var hala çözüm bulunamadı
Batuhan Özkan Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 465 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite / Bilgisayar Programcılığı 22 Mayıs 2017 #5 Sosyal'de konu açmıştım daha önce, sanallaştırma teknolojisini kapatmanız gerekiyor. [Çözüm] AMD ReLive Kısayolları Çalışmıyor
Sosyal'de konu açmıştım daha önce, sanallaştırma teknolojisini kapatmanız gerekiyor. [Çözüm] AMD ReLive Kısayolları Çalışmıyor