French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 4 Şubat 2020 #1 Sadece oyunlarda yayın yapıyor, onun dışında siyah ekranı gönderiyor Twitch'e. Masaüstü ile alakalı olan ayarı kapat-aç yaptım, ikisinde de olmadı. Tarayıcı falan da göstermiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2020
Sadece oyunlarda yayın yapıyor, onun dışında siyah ekranı gönderiyor Twitch'e. Masaüstü ile alakalı olan ayarı kapat-aç yaptım, ikisinde de olmadı. Tarayıcı falan da göstermiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
famous Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 5 Şubat 2020 #2 Kayıt ayarlarından masaüstü kaydediciyi aç.
French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 5 Şubat 2020 #3 famous dedi: Kayıt ayarlarından masaüstü kaydediciyi aç. Genişletmek için tıkla... açtım ama oyundan çıkıp alt tab attığım zaman ya da direkt masaüstündeyken yayına vermiyor masaüstünü
famous dedi: Kayıt ayarlarından masaüstü kaydediciyi aç. Genişletmek için tıkla... açtım ama oyundan çıkıp alt tab attığım zaman ya da direkt masaüstündeyken yayına vermiyor masaüstünü