Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 Dostlarım AMD ReLive, Wallpaper Engine ile çakıştığı için mavi ekran hatası alıyorum. AMD ReLive'ı nasıl kapatabilirim? Dosya Ekleri 1676827698157.png 23,6 KB · Görüntüleme: 113
Dostlarım AMD ReLive, Wallpaper Engine ile çakıştığı için mavi ekran hatası alıyorum. AMD ReLive'ı nasıl kapatabilirim?
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 19 Şubat 2023 #2 Aeronight dedi: Dostlarım AMD ReLive, Wallpaper Engine ile çakıştığı için mavi ekran hatası alıyorum. AMD ReLive'ı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak nasıl kapatabilirsiniz bilmiyorum ama AMD'nin uygulamasını sil yükle yaparsanız kapalı geliyor.
Aeronight dedi: Dostlarım AMD ReLive, Wallpaper Engine ile çakıştığı için mavi ekran hatası alıyorum. AMD ReLive'ı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak nasıl kapatabilirsiniz bilmiyorum ama AMD'nin uygulamasını sil yükle yaparsanız kapalı geliyor.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #3 woryxie dedi: Direkt olarak nasıl kapatabilirsiniz bilmiyorum ama AMD'nin uygulamasını sil yükle yaparsanız kapalı geliyor. Genişletmek için tıkla... ReLive dediğimiz şey görüntü tekrarı mı hocam?
woryxie dedi: Direkt olarak nasıl kapatabilirsiniz bilmiyorum ama AMD'nin uygulamasını sil yükle yaparsanız kapalı geliyor. Genişletmek için tıkla... ReLive dediğimiz şey görüntü tekrarı mı hocam?
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 19 Şubat 2023 #4 Aeronight dedi: ReLive dediğimiz şey görüntü tekrarı mı hocam? Genişletmek için tıkla... ReLive ekran kaydı almayı sağlayan bir AMD teknolojisi.
Aeronight dedi: ReLive dediğimiz şey görüntü tekrarı mı hocam? Genişletmek için tıkla... ReLive ekran kaydı almayı sağlayan bir AMD teknolojisi.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #5 woryxie dedi: ReLive ekran kaydı almayı sağlayan bir AMD teknolojisi. Genişletmek için tıkla... O zaman görüntü tekrarıyla alakalı değil. Çünkü ben klip vs. almak için burayı kullanıyorum.
woryxie dedi: ReLive ekran kaydı almayı sağlayan bir AMD teknolojisi. Genişletmek için tıkla... O zaman görüntü tekrarıyla alakalı değil. Çünkü ben klip vs. almak için burayı kullanıyorum.