AMD Rewards Horizon Zero Dawn kodunuz geldi mi?

10-30 Haziran arasında İncehesap, Teknobiyotik, İtopya, Vatan mağazalarından herhangi birinden 3600 veya üzeri 3000 serisi işlemci aldiniz mı?
Ryzen 3600 Vatandan aldım fakat haziran başı yada mayıs sonu almış olmalıyım diye hatırlıyorum faturasına bakacağım kutularını kaldırmıştım o yüzden hemen bakamadım. Böyle bir konu hakkında bilgim yoktu görünce ben de o tarihler arasında aldıysam eğer böyle bir fırsattan yararlanmak isterim. Yapmam gereken bir başvuru vs var mı peki ?

Maalesef 10 Haziran- 30 Haziran arasında almadiysaniz yararlanamazsiniz.
Eğer 10 Haziran'da sonra aldıysanız Seri no, fatura no, fatura tarihi, ad soyad, ürün adı, telefon, e-posta adresinizi ve fatura resmini kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com adresine e-posta atin. Eğer o tarihler arasında almadiysaniz bile şansınızı deneyin. 10 dakika sonra cevap geldi bana. Bu arada konu başlığına Horizon Zero Dawn oyun kodu kampanyası yazın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı