AMD Rewards ödülü iade edilebilir mi?

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
AMD Rewards üzerinden Starfield hediye edildi. Ancak oyun yerden yere vurulduğu için hiç giresim yok. Onun yerine Assassin's Creed Mirage almayı planlıyorum. Starfield'ı iade etme şansım var mı? Oyunu henüz oynamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Rewards üzerinden Starfield hediye edildi. Ancak oyun yerden yere vurulduğu için hiç giresim yok. Onun yerine Assassin's Creed Mirage almayı planlıyorum. Starfield'ı iade etme şansım var mı? Oyunu henüz oynamadım.

Oyunu hesabınıza eklediniz mi? Yoksa daha Rewards sitesinde duruyor mu?

Mirage de yerden yere vuruluyor. İçerik ve ayrıntı olarak Origins'ten bile kötü diyorlar.

Starfield oyunu daha uzun ömürlü ve modlarla uzun yıllar ayakta kalabilecek bir oyun. Bence iade etmemeniz daha iyi olur. Keza 2. el sayfalarında Mirage 300-350₺ bandında satılıyor.

Sitede duruyordu ancak ana hesabımla Rewards'a giriş yaptığım için maalesef paylaşamam.

O bağlı hesapları kaldırma yeri vardı sitede. Kaldırırsanız belki AMD Rewards hesabını başka birine verirsiniz Starfield'i satın alır sizden.

Ben bu yöntemi kullanarak Dead Island 2 satmıştım birine.

Mirage de yerden yere vuruluyor. İçerik ve ayrıntı olarak Origins'ten bile kötü diyorlar.
Hocam zaten oyuna DLC kafasında baktığım için pek dert etmedim.
Starfield oyunu daha uzun ömürlü ve modlarla uzun yıllar ayakta kalabilecek bir oyun. Bence iade etmemeniz daha iyi olur.
Normalde rol yapma oyunlarına bayılırım ancak starfield niyeyse beni hiç açmadı.
Keza 2. el sayfalarında Mirage 300-350₺ bandında satılıyor.
Bu fiyattan satan güvenilir siteler hangileri hocam? Hiç bu tarz işlere girmediğim için bilmiyorum.
O bağlı hesapları kaldırma yeri vardı sitede. Kaldırırsanız belki AMD Rewards hesabını başka birine verirsiniz Starfield'i satın alır sizden.
Ben bu yöntemi kullanarak Dead Island 2 satmıştım birine.
Bir bakacağım hocam. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı