Hocam bende kupon var satıcımdan aldım fakat sistem daha bitmediği için amd rewards uygulamasını açtığımda sisteminiz özellikleri karşılamıyor diyor. 2 kod var bende yardımcı olabilirseniz birisini size verebilirimKullanıyorum sadece seçili satıcılarda oluyor dikkat et Hepsiburada'dan alacaksan satıcısı Hepsiburada olmalı.
Satın almadım işlemcinin yanında veriliyor zaten ücretsizNereden, hangi siteden satın aldınız?
İşlemciyi diyorum. Hediye olduğunu zaten biliyorum.Satın almadım işlemcinin yanında veriliyor zaten ücretsiz
N11 bir sürü satıcı varİşlemciyi diyorum. Hediye olduğunu zaten biliyorum.
Eğer kampanyaya katılmayan bir satıcıdan aldıysanız ödülü alamazsınız ama. Satıcıya ürünleri nereden tedarik ettiklerini sordunuz mu?N11 bir sürü satıcı var
Hocam katılabiliyorum ama amd rewards uygulamasında kodu aktif etmek gerekiyor ama ben daha sistemi kurmadım eski oc ile deneyince sisteminde bu işlemci takılı değil diyor 5800x veya 5900x kullanan birisinin bilgisayarından aktif etmem gerekiyor koduEğer kampanyaya katılmayan bir satıcıdan aldıysanız ödülü alamazsınız ama. Satıcıya ürünleri nereden tedarik ettiklerini sordunuz mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.