AMD Rewards Promosyonunu Aktifleştirme

scrop39.5

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar, sistem topluyorum ama daha bitmedi. Bu yüzden Far Cry 6 oyununun kuponunu etkinleştiremiyorum. 5800X veya 5900X kullanan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi?

Kullanıyorum sadece seçili satıcılarda oluyor dikkat et Hepsiburada'dan alacaksan satıcısı Hepsiburada olmalı. Ben çok kovalamadım umrumda değil Far Cry 6 o kadar para verdik üstüne 200 koyar Far Cry 6'yı da sene sonunda alır oynarız çok bir şey durum değil bence.

Kullanıyorum sadece seçili satıcılarda oluyor dikkat et Hepsiburada'dan alacaksan satıcısı Hepsiburada olmalı.
Hocam bende kupon var satıcımdan aldım fakat sistem daha bitmediği için amd rewards uygulamasını açtığımda sisteminiz özellikleri karşılamıyor diyor. 2 kod var bende yardımcı olabilirseniz birisini size verebilirim

Eğer kampanyaya katılmayan bir satıcıdan aldıysanız ödülü alamazsınız ama. Satıcıya ürünleri nereden tedarik ettiklerini sordunuz mu?
Hocam katılabiliyorum ama amd rewards uygulamasında kodu aktif etmek gerekiyor ama ben daha sistemi kurmadım eski oc ile deneyince sisteminde bu işlemci takılı değil diyor 5800x veya 5900x kullanan birisinin bilgisayarından aktif etmem gerekiyor kodu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı