AMD Rewards Starfield nasıl alınır?

Hocam ben 27 ağustos saat 8 gibi yolladım 28 ağustos saat 18 gibi döndüler oyunu alsanızda şuan yükleyemezdiniz zaten oyun çıktığı zaman kod veriliyor
Anladım hocam. Beklemekten başka yapacak birşey yok o zaman. Çok teşekkürler.

Hocam şimdi geri dönüş sağladılar ama gönderdiğim kanıtlara rağmen kod aktifleşmedi. Sanırsam yeterli görülmedi fakat şöyle bir şey var ben kodu başka bir forumdan bir arkadaştan satın aldım. Arkadaşlar RX 6700 almış bendede NVIDIA kart var. Bu yüzden kabul edilmemiş olabilir mi?

@GaJente

Son düzenleme:
AMD ürün doğrulama aracı diye bir şey gerekli yani aldım olarak gösterdiğiniz AMD ürününün bilgisayarınızda bulunması lazım eğer RX 6700 kullanan bir arkadaşınız varsa onun bilgisayarından deneyebilirsiniz

Öyle birşey göremedim hocam ben daha doğrusu otomatik olarakta çıkmadı doğrulama aracı.

Ben Hepsiburada'dan aldığım için onlarla iletişime geçtim Twitter'dan "hediyeyi sipariş esnasında sepete eklemeliydin" minvalinde dönüş aldım böyle saçmalık olabilir mi?

Kod nasıl bir şeydi? Bir de AMD doğrulama aracı nedir? Aydınlatırsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-29 190856.png
    179,9 KB · Görüntüleme: 31
Kod 20 haneli harf rakam karışık bir koddu AMD nin sitesine girip bu kodu girince indirmeniz gereken AMD ürün doğrulama aracı diye bir şey çıkıyor ve bilgisayardaki ekran kartı ve işlemcinin AMD olup olmadığını kontrol ediyor anladığım kadarıyla bu uygulama onay verdikten sonra mail inize Steam kodu geliyor bunuda steame girip oyunu alıyorsunuz aynı zamanda yaşadığınız duruma üzüldüm tabiki saçmalık bence hakkınızı arayın

Direkt AMD ile etkileşime geçsem ve gerekli belgeleri onlara göndersem yine de olur mu? Sitede reklamı yapıldığına göre HB ile AMD anlaşmalı olmalılar bu nedenle biletimi dikkate alacaklardır diye düşünüyorum. HB işi yokuşa sürüyor, Ekim sonuna kadar halledemezsem hakkım yanacak.

AMD ile iletişime geçersen olacağını sanmıyorum yanlış hatırlamıyorsam kodu almak için ürünü satın aldığınız yerden kod istemeniz gerekiyordu ama denemekten zarar gelmez deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…