Jilet Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 573 Çözümler 1 Yer Niğde / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #1 AMD Wraith Spire Socket AM4 4-Pin Connector CPU Cooler With Copper Core Base & Aluminum Heatsink & 3.81-Inch Fan RGB LED Light fr Ryzen R7: Amazon.co.uk: Computers & Accessories Buy www.amazon.co.uk Bu model soğutucu almak istiyorum nasıldır sizce? Nereden alabilirim?
AMD Wraith Spire Socket AM4 4-Pin Connector CPU Cooler With Copper Core Base & Aluminum Heatsink & 3.81-Inch Fan RGB LED Light fr Ryzen R7: Amazon.co.uk: Computers & Accessories Buy www.amazon.co.uk Bu model soğutucu almak istiyorum nasıldır sizce? Nereden alabilirim?
matrax33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 22 Şubat 2021 #2 Yetersiz.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 22 Şubat 2021 #3 Wraith Spire pek önerilmeyen bir soğutucu. Onun sadece RGB olanı bu. Almanızı önermem. Aerocool Cylon 4 ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4) | Teknobiyotik Sanırım bu model ile aynı fiyat bandındaydı.
Wraith Spire pek önerilmeyen bir soğutucu. Onun sadece RGB olanı bu. Almanızı önermem. Aerocool Cylon 4 ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4) | Teknobiyotik Sanırım bu model ile aynı fiyat bandındaydı.
Jilet Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 573 Çözümler 1 Yer Niğde / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #4 matrax33 dedi: Yetersiz. Genişletmek için tıkla... OC yapmıyorum. Sadece görünüş maksatlı alacağım Şu anda kasamda Ryzen 5 2600 var stok soğutucuyla 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
matrax33 dedi: Yetersiz. Genişletmek için tıkla... OC yapmıyorum. Sadece görünüş maksatlı alacağım Şu anda kasamda Ryzen 5 2600 var stok soğutucuyla 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 22 Şubat 2021 #5 Jilet dedi: AMD Wraith Spire Socket AM4 4-Pin Connector CPU Cooler With Copper Core Base & Aluminum Heatsink & 3.81-Inch Fan RGB LED Light fr Ryzen R7: Amazon.co.uk: Computers & Accessories Buy www.amazon.co.uk Bu model soğutucu almak istiyorum nasıldır sizce? Nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Wraith Prism düşünebilirsiniz bunun yerine. Bütçe belirterek konu açarsanız başka arkadaşlar da yardımcı olacaktır.
Jilet dedi: AMD Wraith Spire Socket AM4 4-Pin Connector CPU Cooler With Copper Core Base & Aluminum Heatsink & 3.81-Inch Fan RGB LED Light fr Ryzen R7: Amazon.co.uk: Computers & Accessories Buy www.amazon.co.uk Bu model soğutucu almak istiyorum nasıldır sizce? Nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Wraith Prism düşünebilirsiniz bunun yerine. Bütçe belirterek konu açarsanız başka arkadaşlar da yardımcı olacaktır.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 22 Şubat 2021 #6 Jilet dedi: OC yapmıyorum. Sadece görünüş maksatlı alacağım Şu anda kasamda Ryzen 5 2600 var stok soğutucuyla 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... OC yapmasanız bile yetersiz. Ryzen 5 3600 ile boşta 60 dereceleri görüyorum.
Jilet dedi: OC yapmıyorum. Sadece görünüş maksatlı alacağım Şu anda kasamda Ryzen 5 2600 var stok soğutucuyla 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... OC yapmasanız bile yetersiz. Ryzen 5 3600 ile boşta 60 dereceleri görüyorum.
Jilet Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 573 Çözümler 1 Yer Niğde / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #7 EQUARIA dedi: Wraith Prism düşünebilirsiniz bunun yerine. Bütçe belirterek konu açarsanız başka arkadaşlar da yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorunum yok. Sıvı soğutucu düşünüyordum lakin bu gözüme çarptı hoşuma gitti RGB'leri vs. bunu almak istiyorum.
EQUARIA dedi: Wraith Prism düşünebilirsiniz bunun yerine. Bütçe belirterek konu açarsanız başka arkadaşlar da yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorunum yok. Sıvı soğutucu düşünüyordum lakin bu gözüme çarptı hoşuma gitti RGB'leri vs. bunu almak istiyorum.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2021 #8 AMD Wraith Prism LED RGB Cooler Fan - AM4 İşlemci Soğutucu AMD Wraith Prism LED RGB Cooler Fan - AM4 İşlemci Soğutucu www.jumbum.com
AMD Wraith Prism LED RGB Cooler Fan - AM4 İşlemci Soğutucu AMD Wraith Prism LED RGB Cooler Fan - AM4 İşlemci Soğutucu www.jumbum.com
Jilet Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 573 Çözümler 1 Yer Niğde / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #9 ableben dedi: OC yapmasanız bile yetersiz. Ryzen 5 3600 ile boşta 60 dereceleri görüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok şükür CoolerMaster Masterbox Lite 5 ön kapağını çıkardığımda boşta 45-50, yük altında max 75 dereceye çıkıyor.
ableben dedi: OC yapmasanız bile yetersiz. Ryzen 5 3600 ile boşta 60 dereceleri görüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok şükür CoolerMaster Masterbox Lite 5 ön kapağını çıkardığımda boşta 45-50, yük altında max 75 dereceye çıkıyor.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2021 #10 Jilet dedi: Bütçe sorunum yok. Sıvı soğutucu düşünüyordum lakin bu gözüme çarptı hoşuma gitti RGB'leri vs. bunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu alın; Thermaltake TH240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Jilet dedi: Bütçe sorunum yok. Sıvı soğutucu düşünüyordum lakin bu gözüme çarptı hoşuma gitti RGB'leri vs. bunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu alın; Thermaltake TH240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu