AMD RSR sürücüyü çökertiyor, bilgisayar tepkisiz kalıyor

Riotech

Hectopat
Merhaba, RX 6600 XT ekran kartı ile bazı oyunlarda RSR açıyorum, oyun oynarken ve RSR açıkken gayet normal, hiçbir sorun olmuyor. Oyunu kapattıktan sonra masaüstüne döndüğümde 1-2 dakika içinde sürücü çöküyor ve bilgisayar siyah ekran verip tepkisiz hale geliyor. Yeniden başlatmam gerekiyor.
Ne yapmam gerekir? Bu genel bir sorun mu?

Benzer sorunlar yaşıyorum. Hellhound RX 6600XT. Watman, siyah ekran, anlık takılmalar, dikey senkron vb. Full hata

Bende sapphire nitro+ 6600xt modelini satın aldım bu sorunların hiç birini yaşamıyorum. Rsr neden kullanıyorsunuz ki upscaleye ihtiyaç duyan hiç bi oyun yok şuan benim gördüğüm kadarıyla 1080pde cayır cayır oynayabiliyorum her oyunu

Performansına diyecek söz yok tabii ki NVIDIA tarafında RTX 3060 Ti'ye denk geliyor neredeyse. Fakat R5 3600 ve 1080p 60Hz bir monitöre sahibim. Şu an bir güncelleme yapamadığımdan dolayı oyunları kalite yükselterek oynaya biliyorum. 1440p yüksek ayarda akıcılığı yakalayabiliyorum. 1080p de FPS uçuyor ama monitör ve işlemci bu hıza yetişemiyor. Bu da anlık takılmalar oluşturuyor. 1080p de oynarken de yırtılmadan kaçayım derken geliştirilmiş senkronu açtığımda görüntü felç oluyor driverla ilgili ama AMD güncelleme notunda da bahsetmiş bu sorunu. Siyah ekrana ise sistem uyku modundayken yakalanıyorum. Birkaç defada watman hatası aldım. 550watt Gold sertifika PSU'ya sahibim. (Phanteks PH-P550G 550W AMP)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…