AMD RX 470 BF1 kasma sorunu

erendemir17

Hectopat
Daha fazla  
Beyler win 10 yapın dediler w10 yaptım. İşlemcim fx 8350 ama kasıyor niyedir canım cok sıkıldı bu duruma. Lütfen yardım edin BF1 ultırada 25 50 arası. Sapphire 8 GB nitro O.C ekran kartı rx 470.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin yüzünden oyun kasıyor. Ekran kartı ile bir alakası yok.

Beyler win 10 yapın dediler w10 yaptım. İşlemcim fx 8350 ama kasıyor niyedir canım cok sıkıldı bu duruma. Lütfen yardım edin BF1 ultırada 25 50 arası. Sapphire 8 GB nitro O.C ekran kartı rx 470.
internette cok arastırdım bendede rx 480 ve fx 8370 var bendede kasma sorunu var. suanlık anladıgım su oda rx ekran kartı fx 8000 serisiyle duzgun calısmıyor. kımde rx kaqqsma sorunu varsa işlemcileri hep fx 8000 serisi

sorun bendede vardı ben cozdum. bende de rx 480 ve fx 8370 vardı gta da mesela 22 fps alıyodum suan 95 fps alıyorum. sorun anakarttakı slow mode tusunda muhtemelen tus acık. onu asagı dogru ıterek kapatmak lazım.

Dosya Ekleri

• slow mode.jpg
    slow mode.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 219
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı