AMD RX 480 crossfire

Bi video vardı donanım arşivinin rx 480 cf yapıp 1080 ile ile karşılaştırıyordu ve aynıydı performans aşağı yukarı.
teşekkur ederim bakacağım şimdi

Su anda 2 monitor kullanıyorum, bunlardan birisi ASUS MG278Q . 144 Hz 1 MS . Sence bahsettiğin monitor ihtiyacı yine de olur mu buna rağmen ?

Gereksiz para ısrafı. RX 480 crossfire ne olur. 1000+ 1000 eder 2000. 2000 TL GTX 1080 alınıyor. KDV indirimlerini yakaladığında.

Ben de tam o donemecteyim zaten. Zannediyorum 1080 alacağım

MG278Q Güzel monitör de Freesync. Yerinizde olsam Vega mimarili kartları beklerdim. Eli kulağında zaten çıktı çıkacak. Onun dışında mevcut monitör de her türlü işinizi görecektir. Ama GPU AMD olsa daha iyiydi.

Şu anda Vatan'da GTX 1080 ekran kartlarında kampanya var. Ayrıca arkadaşın donanıma bakınca pek de para sıkıntısı olduğu söylenemez. Öyle olsaydı yapıştır bir tane daha, RX 480 Crossfire hayırlı olsun derdim.

RX 480 CF 1080'i Benchmark testlerinde ağlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradan bakabilirsiniz.

AMD şu kartın dış görünüşünü süpürge filtresi gibi yapmasa bence 3-5 kart fazla satardı. Performansına sözümüz yok tabi.

AMD şu kartın dış görünüşünü süpürge filtresi gibi yapmasa bence 3-5 kart fazla satardı. Performansına sözümüz yok tabi.

E tabi ki ama daha da iyisi Vega 10 mimarisini beklerim ben.CF performansından da yüksek performans veriyor. RX 590 580 gibi kartlar yakında piyasada olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…