AMD RX 480'in 3D desteği var mıdır?

hayribaba

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bir ekran kartı ve bir monitör kombini yapmak istiyorum. Şimdi AMD ekran kartları bana daha uygun geliyor ama yok Nvidia al yok Amd al tartışmasına girmeyelim lütfen konumuz değil. G - sync ya da Free-sync özellikli bir monitör almak istiyorum. G-sync monitörler pahalı. Ama Nvidia ekran kartları 3D özelliği diye bir şey çıkarmışlar ve bu özellik AMD ekran kartlarında varmı bilmiyorum. Kısacası amd ekran kartlarının 3D özelliği yok sayarak söylüyorum:Amd ekran kartı alsam Free-sync özelliğinden yararlanacağım fakat 3D özelliğinden yararlanamayacağım. Nvidia ekran kartı alırsam 3D özelliğinden yararlanacağım fakat G-sync özelliğinden yararlanamayacağım çünkü çok pahalı gücüm yetmez. Şimdi AMD RX 480 ekran kartlarında 3D özelliği var mıdır varsa hangi monitörleri tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 480, sanal gerçeklik destekliyor.
Tamam abi sanal gerçeklikle 3D aynı şeymi benim bahsettiğim sinemadaki gibi 3D yani Nvidia ekran kartlarının özellikleri de böyle herhalde vr dışında 3 boyut özelliği varmı

3D ile sanal gerçeklik farklı şeyler.
Hıh benim kastettiğim de bu sizin bir bilginiz varmı sorum hakkında.

AMD'nin sitesinden baktım, AMD HD 3D desteği bulunuyor, çemkirmenin de anlamı yok. Kimse sana yardımcı olmak mecburiyetinde değil, bu forumdaki kişiler ellerinden geldiklerince sana yardımcı olmaya çalışırlar, bundan emin olabilirsin.

Teşekkür ederim cevabından dolayı ama size yönelik birşey demedim ama yinede teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…