AMD RX 5500 XT driver yükleyince mavi ekran veriyor

suseminia

Decapat
Daha fazla  
Bilgisiyarımı yeni format attım ama format attıktan sonra ekran kartı driver yükleyince bilgisayar kapanıyor, Windows düzgün başlatılamadı diyor.
Ekran kartı: AMD RX 5500 XT.

Son düzenleme:

Artı -1 Eksi

Bütün denemelere rağmen hâlâ bir netice sonuç alamıyorum

Artı -1 Eksi
Siz minidump dosyalarını paylaşın.

Asus ile iletişme geçtim bana 2 gün içinde size yanıt verilecektir dedi
Bütün denemelere rağmen hâlâ bir netice sonuç alamıyorum

Windows minidump dosyası yok hocam.

Son düzenleme:
Bilgisiyarımı yeni format attım ama format attıktan sonra ekran kartı driver yükleyince bilgisayar kapanıyor, Windows düzgün başlatılamadı diyor.
Ekran kartı: AMD RX 5500 XT.
Sorununuza çözüm bulabildiniz mi ? Aynı sorun benim ekran kartımda da var. Benim kartım Asus dual rx5500 xt.

diğer parçalarla uyuşmuyor olabilir yada herkezin dediği gibi minidump dosyalarını paylaşın mavi ekranı kapatır yada win 10 sürümünü değiştirin en yeniye çekin

İşlemciniz nedir?

R5 3600. 1 yıldır kullanıyorum bilgisayarı, ilk kez böyle bir şey oldu.

Minidump dosyalarını paylaşamayacağım çünkü DDU ile driver temizleyip 4-5 kere driver yüklemeye çalıştım. Sonuç vermeyince garantiye yolladım. Geri dönüş yapmalarını bekliyorum. Kartı gönderdikten sonra kardeşimin RTX 3060 kartını denedim kasamda, sorunsuz çalıştı. @Kaanunal

Gpu bellek hatası olduğunu düşünüyorum şahsen onarımı ya da değişimi konusunda ısrarcı olmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…