Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #11 Sorununuz çözüldü o zaman bu adımları yapınca doğru mu?
ForestGuardiann Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 726 Çözümler 4 Yer SAMSUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Bilişim Sistemleri 13 Ağustos 2019 #12 Berrkay dedi: Sorununuz çözüldü o zaman bu adımları yapınca doğru mu? Genişletmek için tıkla... Efendim şuan 9.8.1 sürümün de bu adımlarda sıkıntı kalmadı gibi gözüküyor sizlerde deneyin isterseniz
Berrkay dedi: Sorununuz çözüldü o zaman bu adımları yapınca doğru mu? Genişletmek için tıkla... Efendim şuan 9.8.1 sürümün de bu adımlarda sıkıntı kalmadı gibi gözüküyor sizlerde deneyin isterseniz
kelleci2 Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #13 Bende oyunlarda oluyor bir süre oynadıktan sonra ekran gidiyor kasa çalısıyor, klavye de gidiyor. PES 13 yamalı. MB Warband gibi oyunlarda özellikle. Ekran kartı servısınma sorunun olmadıgını güncelleme yaptıklarını söyledi.
Bende oyunlarda oluyor bir süre oynadıktan sonra ekran gidiyor kasa çalısıyor, klavye de gidiyor. PES 13 yamalı. MB Warband gibi oyunlarda özellikle. Ekran kartı servısınma sorunun olmadıgını güncelleme yaptıklarını söyledi.
A Ali Eren Yıldız Picopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #14 ForestGuardiann dedi: Efendim şu an 9.8.1 sürümün de bu adımlarda sıkıntı kalmadı gibi gözüküyor sizlerde deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım da naptınız acaba sorun düzeldi mi?
ForestGuardiann dedi: Efendim şu an 9.8.1 sürümün de bu adımlarda sıkıntı kalmadı gibi gözüküyor sizlerde deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım da naptınız acaba sorun düzeldi mi?